Trivsel & Inklusion

Vores trivsels- og inklusions-medarbejdere har i hverdagen fokus på alle de børn som ikke selv finder ind i vores aktiviteter i klubben. De er til for at hjælpe og støtte, og sørge for at alle børn og unge på Vesterbro Ungdomsgård har en god hverdag.

Det er også disse medarbejdere som hjælper hvis et barn i en periode har svært ved at komme i klub. Dette kan der være flere forskellige grunde til, men de står altid klar med måder at støtte barnet tilbage i klubben og ind i fællesskaber.

I løbet af året vil de også tilbyde faste samtalegrupper hvor man kan snakke om hvad der rør sig i de unges liv, både stort og småt. Disse grupper kan fx være “Børn & Skilsmisse”, for børn med skilte forældre, eller “Du er modig”, et forebyggende forløb for børn der er ængstelige eller bekymret. De vil også arbejde rigtig meget med børne- og ungeinvolvering, så har man lyst til at være ambassadør for Vesterbro Ungdomsgård når vi modtager nye børn, kan man henvende sig til dem.

Har man spørgsmål angående samtalegrupperne eller andet vedrørende sit barns trivsel, så skriv en mail til: line@vesterbro-ungdomsgaard.dk

Det er også muligt at kontakte Trivsels- & Inklusionsteamet på telefon: 3355 0088 (Telefonen er åben imellem 14.00-18.00, men teamet vil ikke altid være tilgængeligt.