Håndværk, Design & Opfinderi

I Det Kreative Værksted og Opfinderiet er det kun fantasien som sætter grænser. Mulighederne er uendelige og hver dag har vi åbent værksted, hvor du har mulighed for at arbejde videre med lige præcis dét du syntes er spændende, eller bare komme og hygge dig. 1. salen i Absalonsgade 8 er rum til ro og fordybelse.

Ved siden af det åbne værksted kører vi også nogle forskellige temaer som man altid kan være en del af og blive inspireret af. Derudover har vi projekter og hold, som vil blive udmeldt via Iportalen, hvor man binder sig over flere gange og arbejder i en gruppe om større projekter.

I Det Kreative Værksted står vi klar hver dag til at støtte og udfordre alle de skæve og kreative tanker I har. Betina, Camilla og Albertine er uddannet fra designskolen og arbejder med bl.a. smykker, syning, tegning, porcelænmaling, broderi og meget mere.

Opfinderiet er et multiværksted hvor stort set alle håndværk og metoder er repræsenteret, bakket godt op af Tomas’ lange karriere som håndværker, designer og produktudvikler. Vi laver alt fra at skille ting ad, laver håndværk, kunst, design og produktudvikling, både analogt og digitalt, og vi er kommet godt i gang med at 3D-scanne og 3D-printe.

Sidst men ikke mindst . . . Vi hygger os og får ro på . . . Kigger ud i luften og lader ideerne komme til os. . . Hvis de vil . . . Ellers kommer de nok i morgen ;-) Kig op på 1. sal og slip din kreativitet fri.

Introfilm fra Opfinderiet:

Introfilm fra Det Kreative Værksted: