Relax

50 m nede af Eskildsgade finder medlemmerne den matrikel vi kalder Relax. Her er tale om en klub i klubben, hvor medlemmer med hang til køkkenaktiviteter, brætspilscafé, boldlege i salen, krea-aktiviteter og en masse andre mindre aktiviteter.

Relax er hyggelige rummer og bygget på idéen om et lidt mere overskueligt og roligt miljø, hvor de medlemmerne, som har brug for det, kan søge hen. Hjertet er det store køkken-alrum, hvor der tilbydes mindre køkkenaktiviteter, brætspil og te-hygge. I de tilstødende lokaler er der mulighed for at lave krea-aktiviteter af forskellig slags og at lege lidt med looket i salonen. Der er også en mindre idrætssal knyttet til afdelingen – den ligger for enden af bygningen og vi deler den med børnehaven inde ved siden af. Her starter vi også hver dag med sjove idrætslege, som alle kan være med til.

Det er også i Relax, at teater-afdelingen holder til. Rummene i kælderen fungerer som udklædnings- og lege-arenaer og om eftermiddagen er der teater-hold nede i salen.

Vi ses i Relax (Eskildsgade 7)