Rollespil

Bordrollespil

Til vores bordrollespil mødes vi og udfordrer eventyrets verden med vores karakterer og venner. Du opbygger en karakter i eventyret, og besøger magiske skove og forunderlige væsner. Det foregår ved et bord med kort over den verden du befinder dig i, terninger og din rollespilskarakter beskrevet på papir… Men vigtigst af alt; så er I sammen om at klare udfordringerne.

Hvis du gerne vil høre mere om rollespil eller prøve at være med, kan du snakke med Anders eller Jesper i klubben eller kigge forbi rollespilsrummet, hvor der altid er gang i den.

Der er i løbet af året også fredags-arrangementer om aftenen, hvor alle rollespils-holdene inviteres til et lidt mere intenst og hyggeligt bordrollespil – mere info herom findes i arrangementskalenderen her på siden, når vi nærmer os.

Liverollespil

For dem, der har brug for at tingene bliver lidt mere fysiske og brug for at mærke intensiteten ved at kæmpe med og mod andre, så har vi også liverollespil – her kan du udfordrer dine kammerater i en kamp til “døden” eller tage med i Sdr. Marken og dyste mod liverollespillere fra hele København. Er du nysgerrig på liverollespillet, så se om du kan fange Jesper omkring rollespilsrummet på klubben.