Teater

Har du en lille skuespiller i maven? Elsker du at udtrykke dig gennem ord, musik og bevægelser? Så er teater måske noget for dig!

På teaterholdet starter vi ud med sjove dramaøvelser, så der bliver skabt et rart og tillidsfuldt rum med plads til alt – både det seriøse, det skøre og det umiddelbare. Målet fra start er at skabe et stærkt fællesskab på holdet, så vi sammen bliver gode til at udtrykke os og finde mod og glæde ved at stå på en ”scene”.

Vi kommer til at arbejde med forskellige øvelser og skuespilteknikker. Vi bruger meget kroppen og træner fx mimeøvelser, fysiske bevægelser og timing. Vi skal også bruge hovedet til at træne replikker, som I selv finder på. Vi kommer gennemgående til at lave en masse improvisationsøvelser på gulvet i forskellige grupper. Der arbejdes løbende ud fra et fast tema og sammen skaber vi korte visninger, som vi kan vise til et udvalgt publikum. Sæsonen afsluttes med en teaterforestilling inden sommerferien.

– Alle kan være med- uanset erfaring.

– Man går fast på et hold- en gang om ugen.

– Alt i undervisningen er frivilligt.

– Det skal først og fremmest være sjovt.

Det er Ditte fra Klub Relax, der står for undervisningen på teaterholdene. Ditte er uddannet teaterpædagog og har en baggrund som skolelærer og tv-tilrettelægger.

Læs mere om de enkelte hold her på siden.