Idræt & Bevægelse

Idrætshuset er klubbens hjerte og det første man møder, når man træder ind af døren i Absalonsgade 8. Idrætshuset består konkret af indgangen, caféen, garderoben ved balkonen, loungeområderne, udearealet og ikke mindst både hallen og salen. Her er der ofte gang i den og masser af mulighed for at deltage i aktiviteter lige fra boldspil til springgymnastik. Idrætshuset summer fra åbning til luk og der sker altid noget.

Idrætsteamet er klubbens største afdeling og afvikler hver uge fodboldaktiviteter, stikboldlege, spring & salto-hold, mega-volley, høvdingebold og en masse andet som giver sved på panden. De fleste af Idrætshusets aktiviteter er åbne aktiviteter, som alle klubbens medlemmer kan komme og deltage i, når de har lyst. Der er også hold-aktiviteter, som kræver tilmelding og som man deltager fast i henover en længere periode – det er fx fodboldtræning og spring- og salto-hold.

Det er også i Idrætshusets café ved indgangen i Absalonsgade 8, at medlemmerne kan købe et snack-/mellemmåltid. Idrætshusets medarbejdere betjener caféen i samarbejde med medlemmerne og sørger for, at der så vidt muligt er et godt sted at spise et lille måltid efter skole.

Alle Idrætshusets aktiviteter skal være tilgængelige for de mange børn, der har interesse for idræt, for de fællesskaber aktiviteterne indbyder til og for den kropslige læring, der ligger i deltagelse i fysiske aktiviteter med andre børn. Idrætshuset skal derfor være så åbent og indbydende som muligt hver dag.