10’eren

I Absalonsgade 10 (på første sal) finder man 10’eren. Hele første salen er indrettet, så man kan mærke hvad der er på spil i hvert enkelt rum.

De første rum er rollespilsafdelingen. Her holder Anders og Jesper hof med deres rollespillere og dyrker både bordrollespillet og liverollespillet. Det kan man læse mere om under ”Rollespil”.

Det næste man møder er klubbens gamer-afdeling. I to flot indrettede gamer-rum har vi over 30 PC’ere og flere PlayStations, som medlemmerne har mulighed for at benytte hver dag. Der er en begrænsning på spilletiden, så man som udgangspunkt har 30 minutters fri gaming hver dag til at spille de spil, der er på computerne. Afdelingens to gaming- og eSports-medarbejdere afvikler også voksenstyrede aktiviteter, som medlemmerne selvfølgelig har mere tid til at fordybe sig i og har man interesse for eSport er der også forskellige faste hold man kan gå til og dyrke sin gamer-passion i fællesskab med andre medlemmer.

Sidst men ikke mindst har vi for enden af gangen et køkkenalrum med tilstødende lokaler, hvor man kan lave små køkkenaktiviteter, spille brætspil og hygge sig med sine venner. Her tilstræbes altid en god stemning og muligheden for en god snak med medarbejderne og med andre medlemmer.