Musikken

UngeVærk Vesterbro har et af Københavns bedste gratis musiktilbud unge og derfor har vi arbejdet på, at udvikle en masse super fede tilbud, som afspejler de behov børn og unge har i dag og samtidigt er fremtidens musiktilbud.

Vores primære fokus i vores musikafdeling er, at unge indgår i sociale fællesskaber, hvor der i trygge rammer skabes mulighed for, at de kan være nysgerrige, udforskende og eksperimenterende.

Vi lægger vægt på at udfordre de unges kreativitet og fantasi, så de bliver så dygtige og kreative som de kan, og kan trives med forandringer.

Alt vores undervisning og aktiviteter foregår derfor i hold af forskellige størrelse, og vi tilbyder af samme årsag ikke længere solo-undervisning.

Vi ønsker, at unge skal opleve at være en del af vores musikafdelingen og skabe sociale relationer på tværs af årgange og skoler med musikken som fælles referenceramme.

Når en ung er medlem af UngeVærk Vesterbro, er alle disse tilbud gratis at deltage i.

Vi har 4 øvelokaler og et studie. Vi har lokaler til band om sammenspil, og lokaler der er mere egnet DJ, Elektronisk musik og rap.