UngeVærket på Vesterbro er et attraktivt fritidstilbud som understøtter at unge skal blive så dygtige de kan samt livsduelige. Vi har derfor fokus på trivsel, læring, fællesskab og demokratisk dannelse. Vores UngeVærk summer af liv i unikke fysiske rammer med attraktive læringsarenaer som tilbyder forskellige aktiviteter hver dag – bl.a. idræt og bevægelse, krea og design, bordrollespil, musik, kor, DJ, madværksted, gaming og meget mere. Vi er unges mødested og fristed, hvor de ud fra behov, venskabsgrupper, interesse og motivation vælger til og fra blandt vores aktiviteter. Vi er et stort hus som er godt organiseret, har struktur i hverdagen, mange voksenstyrede aktiviteter – så vi kan tilbyde nærværende voksne og trygge rammer.

UngeVærk Vesterbro er et gratis tilbud for alle unge i alderen 14-17 år der bor eller går i skole i København. For at blive medlem kan man skrive til post@vesterbro-ungdomsgaard.dk eller henvende sig i UngeVærket og få en tilmeldingsblanket.
Er man tilknyttet Fritidsklubben på Vesterbro Ungdomsgård og går i 7 klasse, bliver man automatisk en del af UngeVærk Vesterbro, og har derved mulighed for at tilmelde sig hold, events og rejser, på lige fod med de andre unge

Udover vores daglige liv i UngeVærket har vi også tradition for UngeFester, weekendture, kolonier og rejser. Vi ved at når man sætter noget tid af til at være sammen i mindre og større grupper over en aften, en weekend eller en hel uge, så lærer vi rigtig meget om hinanden og nye venskaber opstår. Det er også igennem disse aktiviteter at man får mulighed for at fordybe sig i sine interesser og få nogle fantastiske oplevelser som man husker for livet!

Vores medarbejdere er et miks af pædagoger og specialister inde for deres områder. Vi har blandt andet designerer i vores kreative afdeling, idrætskandidater i bevægelses-afdelingen, konservatorieuddannede i musikken og medarbejdere med uddannelser inden for specialområdet som Trivsels- og Inklusions-medarbejdere. Vi mener at sammensætningen af disse specialister sammen med vores uddannede pædagoger øger kvaliteten og den faglige, personlige og sociale læring. Alle vores medarbejdere har fuld fokus på at skabe trygge rammer, plads til forskellighed, støtte og vejlede og ikke mindst at skabe glæde for byens unge.

Vi har åbnet mandag-torsdag klokken 17.30-21.30. og søndag 16-20.
For at finde mere opdateret information om UngeVærk Vesterbro, anbefaler vi at følge os på Instagram: ungevaerk_vesterbro. På vores Instgram kan man blive opdateret på events, og aktiviteter på de enkelte aftner.

Forældreportal

I forældreportalen kan du se aktivitetskalenderen og alle vores forskellige hold, samt tilmelde dit barn til events og faste hold.

HOLD

Læs om vores mange hold, du kan tilmelde dig i Ungeværket.

EVENTS

Læs mere om de mange årlige events, vi har i Ungeværket.

REJSER & TURE

Læs mere om mange ture og rejser, vi har i Ungeværket.

Loading...

BOOKING AF ØVELOKALER & LYDSTUDIE

Som medlem af Ungeværket på Vesterbro Ungdomsgård kan du og dit band helt gratis booke fast ugentlig tid i et af Musikafdelingens 3 øvelokaler. Der er også mulighed for at benytte eller booke fast tid i vores producerstudie.

Her finder du vej til Vesterbro Ungdomgård

Du kan også finde os her