Køkkenet

I køkkenaktiviteten er det muligt at arbejde i mindre grupper af 6-8 personer og udfordre sine færdigheder i køkkenet. Vi lærer at begå os i et køkken ift. hygiejne, håndtering af madvarer og redskaber og sidst, men ikke mindst – eksperimenterer vi og hygger os.

Det er muligt at tilmelde sig hver dag i køkkenet hos Antonia på forhånd, men man kan også bare komme på dagen og deltage, hvis der stadigvæk er plads på holdet. Aktiviteterne vil skifte fra uge til uge, så du er altid velkommen til at komme med nye ideer hos Antonia!

I løbet af året vil der være mulighed for at tilmelde sig madhold, inspireret af Meyers Madhold, hvor vi har mulighed for at arbejde mere i dybden med køkkenaktiviteten. Disse hold forløber over fire gange på én måned. Der vil komme mere info om disse hold her på siden.

Ud over aktiviteterne i vores store køkken har vi også køkkenaktiviteter i Klub Relax i Eskildsgade 7 og i vores 6.-7.-klasseafdeling i Absalonsgade 10.

Tre gange om året afholder vi Fun Food Friday, ét af vores fredagsarrangementer, hvor vi anretteren tre-retters menu og spiser sammen i fællesskab. Disse arrangementer udbydes i arrangementskalenderen, så hold øje med den i løbet af sæsonen.

Det er også i køkkenet i Absalonsgade 8, at vi har vores café, hvor det er muligt at købe sig et mellemmåltid af vores ungarbejdere. Vores faste sortiment er pastasalat, frugt, kiks, frugtstænger og lignende. I caféen kan man kun betale med sin klubkonto, så husk altid at have lidt penge på kontoen.

Buon appetite ! :)